Informacje o danych lokalnych LoftSync
Ostatnia aktualizacja: 12 października 2026 r.
LoftSync przechowuje zaszyfrowane dane aplikacji lokalnie na Twoim urządzeniu, aby podstawowe funkcje aplikacji pozostawały dostępne również wtedy, gdy połączenie z Internetem jest ograniczone lub niedostępne.
1 Kopie lokalne
Niektóre dane LoftSync mogą pozostawać zapisane wyłącznie na Twoim urządzeniu do czasu ich synchronizacji lub usunięcia. Może to obejmować dane dotyczące gołębi, rodowodów, hodowli, gołębnika i inne powiązane dane aplikacji, a także lokalnie zapisane w pamięci podręcznej multimedia oraz ustawienia aplikacji.
2 Po usunięciu konta
Usunięcie konta LoftSync powoduje usunięcie danych z systemów BRICON zgodnie z opisem w Polityce prywatności, ale może nie spowodować automatycznego usunięcia każdej lokalnej kopii wcześniej zapisanej na Twoim urządzeniu.
Po usunięciu konta usuń aplikację LoftSync z urządzenia, jeśli chcesz usunąć pozostałe lokalne dane aplikacji. W zależności od urządzenia i systemu operacyjnego kopie zapasowe lub wyeksportowane pliki utworzone poza LoftSync mogą nadal istnieć niezależnie.
3 Kopie wyeksportowane i udostępnione
Pliki lub dane, które zostały przez Ciebie wyeksportowane, pobrane, udostępnione innej osobie lub skopiowane poza LoftSync, nie są automatycznie usuwane po usunięciu konta LoftSync.
Kopie przechowywane na urządzeniu innej osoby lub w innej usłudze również mogą pozostawać poza kontrolą BRICON.
4 Potrzebujesz pomocy
Jeśli potrzebujesz pomocy w zidentyfikowaniu lub usunięciu danych LoftSync zapisanych na Twoim urządzeniu, skontaktuj się z [email protected].
Wnioski dotyczące prywatności: [email protected]
BRICON NV
Europark-Oost 15/C
9100 Sint-Niklaas
Belgia
